avis

 

22 / 07 /2016. LÍNIA FINANÇAMENT ICF – DARP PER A PIMES

L’Institut Català de Finanças ha obert una línia d’ajudes al sector agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari per ajudar les PIMES que es troben almenys en una de les següents situacions: incidències RAI, ASNEF i/o judicials, en fons propis negatius, en pèrdues continuades els tres darrers exercicis, o bé que no estiguin al corrent de les seves obligacions amb l’AEAT, la Seguretat Social o l’Agència Tributària de Catlaunya. Més info.

 

02/06/2016.- AJUDES PiC

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha publicat l’ ORDRE ARP/133/2016, de 25 de maig, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora de la producció i la comercialització dels productes de l’apicultura i es convoquen els corresponents a 2016. El termini de presentació de sol·licituds és 15 dies, que computen des de l’endemà de la publicació de l’ordre (20 juny). Més info

 

27/05/2016.- AJUTS PER COBRIR ELS AVALS SAECA

El dissabte 21 de maig va sortir publicada l’Ordre AAA/778/2016 del Ministeri d’Agricultura que regula les bases de subvencions estatals (de minimis) destinades a cobrir els costos dels avals que concedeixi SAECA (Sociedad Estatal de Caución Agraria) a titulars d’explotacions agràries que necessitin subscriure préstecs. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de setembre (convocatòria anual – enguany encara pendent de convocatòria). Més info. 

 

25/04/2016.- AMPLIACIÓ TERMINI PER PRESENTAR DUN

El Ministeri d’Alimentació, Agricultura i Medi Ambient (MAGRAMA) ha ampliat el termini per presentar la DUN fins el 15 de maig (inclòs). Podeu consultar el document que notifica aquesta ampliació en aquest enllaç

 

19/04/2016.- RESOLUCIONS AJUDES AGROAMBIENTALS

A instàncies del sector apícola, la Direcció general de Desenvolupament Rural informa que ja està treballant amb les resolucions de les ajudes agroambientals Apicultura per a la millora de la biodiversitat en zones fràgils, però que actualment estan acumulant vàries línies per tal d’encarregar l’enviament conjunt de resolucions. Aproximadament en un mes s’enviaran les resolucions d’aquest ajuda. El termini d’un mes per presentar el recurs s’iniciarà el dia que es rebi la resolució.