agrocupat

Des de la Unió de Pagesos de Catalunya, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i  el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, s’està impulsant un projecte d’emprenedoria, que forma part dels Projectes Singulars impulsats pel SOC.

El programa de la Unió de Pagesos està dirigit a joves, menors de 30 anys i en situació d’atur, que vulguin fer un pas endavant i impulsar el seu futur. El programa ofereix a tots els participants una avaluació del talent i potencial a través d’un assessorament i  orientació personal. Amb l’objectiu de treballar:

  • el lideratge, visió, habilitats i capacitats empresarials.
  • la innovació, creativitat i emprenedoria.
  • saber gestionar la incertesa de l’adversitat.
  • conèixer nous entorns, noves oportunitats i noves habilitats.

poster-agrocupat_2 - copia

Totes aquestes aptituds es desenvoluparan a través d’un programa de formació (presencial i a distància) a través d’una metodologia innovadora on el jove descobrirà les seves capacitats a través d’un joc que consistirà en passar nivells, missions i resoldre enigmes  que permetran fer un pas endavant per impulsar la seva carrera professional.  El pla de formació tracta tant la gestió empresarial com la sectorial. I el programa també preveu l’assistència a una fira de caire internacional i la visita d’experiències empresarials i innovadores per conèixer nous entorns i noves oportunitats.

La titulació final que s’ofereix és un Diploma universitari i la formació és convalidable amb la formació requerida en el procés d’incorporació a l’empresa agrària del DARP.

El programa no té cap cost pel participant i per poder-se apuntar o demanar informació cal adreçar-se a la Unió de Pagesos a través de agrocupat@uniopagesos.cat. També us podeu preinscreure en el programa en el següent enllaç

Si ho fas abans del 19 d’agost et convocarem a una sessió d’activació per aconseguir els teus primers punts d’experiència del repte i desbloquejar la teva missió.

Redacció